София. Нека се гордеем с традициите и бита ни, с

...
София. Нека се гордеем с традициите и бита ни, с
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Емил Радев, ГЕРБ: Нека се гордеем с традициите и богатата култура на България

София. Нека се гордеем с традициите и бита ни, с богатата просвета на България. Страната ни заема почтено място в обединена Европа, съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев в приветствието си към участниците и гостите в седмото издание на Фолклорната хоротека, която се организира в добричкото село Бранище, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ Събития като това са доказателство, че пазим българската националност и обичаи ”, посочи Радев и пожела триумф и радостно въодушевление на всички присъстващи, въодушевени от магията на фолклора.
Сред гостите на събитието бяха и народните представители от ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова, която се включи в празника, облечена в национална носия.
Организаторите на проявата пожелаха на всички да почерпят мощ и самочувствие от българския фолклор, който се предава от потомство на потомство. На стадиона в Бранище бяха приветствани 9 танцови състава, 1 певческа група, както и дребните гении от две детски градини в общината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР