София не помни отдавна такъв митингИмаше достатъчно хора за да

...
София не помни отдавна такъв митингИмаше достатъчно хора за да
Коментари Харесай

Илиян Василев: София не помни отдавна такъв митинг!

София не помни от дълго време подобен протест

Имаше задоволително хора с цел да обкръжим Народното събрание. Но на помощ на превратаджиите пристигна госпожа Фандъкова, която непрекъснато си играеше с местата на митингите, тъй че или Възраждане и Вътрешна македонска революционна организация или Движение за права и свободи да получат комфортна опция. Няма значение, че местата са били декларирани от преди много време. Кметът на ГЕРБ служебно постоянно осигуряваше медиен контрапункт. Останалото осигуриха рейсовете - само че отново съпоставяне сред двата митинга не може да има. Едните са платени - идването им до София, другите пристигнаха непринудено.

Това, че държавното управление загуби вота не е нито изненада, нито непоправима неволя. Напротив.

Първо, схващането, че държавно управление е изгубило почива върху неправилната преценка че е спечелило изборите и мандат да ръководи. Това не е правилно. Още в самото начало бе ясно, че задкулисието играе с аварийни коне, изключително с един - Има Такъв Народ. Можеше ли да не приема тази отговорност и да не сформира държавно управление Политическа партия?

Не можеше, изключително в подтекста на игрите на Има Такъв Народ преди този момент.

То, това беше и двойната игра на Борисов и Пеевски, в случай че не поеме мандата - виждате ли, няма кой различен да ръководи с изключение на нас. Ако одобри, залагат мината и тя след време се взривява. Задължително. Орлин Алексиев и Пеевски са политически сиамски близнаци.

И това стана факт. Да самоубийство е за Има Такъв Народ, само че какво от това. Трифонов в никакъв случай не е имал искания на полето на политиката. Само на парите.

Второ, Можеше ли държавното управление да направи повече. Със сигурност. Но това надали щеше да промени моментът на истината и задействането на мината. Защото рано или късно, държавното управление трябваше да настъпи по-сериозно ползите им. Русия смъкна това държавно управление, в комбиниране със задкулисието.

Но всяко зло за положително. Да стартираме с уроците.

Потвърди се правилото - задкулисието непрекъснато генерира отровни двойници, по израза на Костов - въобще четето горчивите му разбори на личните му неточности, това е най-ценното. И в този момент ги има и блуждаят в политическото пространство подготвени да обслужат задкулисието. Стефан Янев е последния план, само че на попрището на антиевропеизма и проруските насторения станаха доста - Възраждане, Янев, и Има Такъв Народ /това внезапно интензивно националистическо говорене от водачите им не е случайно/. Видя се че Македония е чалга в политиката, тъй като техният министър договоря двустранние протокол и дефинира българската позиция по френското предложение. Сега щели да гласоподават против френското предложение. Демек против постигнатото от техния министър.-

Друг урок е, че информационната и съдружна политика и процедура в настоящето държавно управление е надалеч от мечтаното. Няма по какъв начин да спускаш решение в последния миг и сътрудниците да са хепи.

Добрата, в същина най-хубавата вест е, че Пеевски и Борисов видяха тези хора на площада и би трябвало да знаят, че времето им е отпътувало. Времето при което фалшив атлантисти /които обезкървиха българската войска и построиха Турски поток/ и фалшив либерали /инжектирали корупцията в българския проруски модел, което го направи несъответстващ и неприятелски на Запада/, ще бъдат сменени от същински атлантисти /тези които не се срамят да поддържат НАТО и Украйна, и на същински европеисти - които няма да подписват покупко-продажби евро против гуверньор на Българска народна банка, който да пази "техните " банки.

Войната занапред ще навлиза в по-остри етапи - тази борба бе краткотрайно извоювана от Борисов и Пеевски. Очаквайте от на следващия ден да наредят на Народното събрание да проработи като пчелички и да приема бюджет и всички закони, които им би трябвало с цел да манипулират изборите. Може и френското предложение да одобряват.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР