София. Не е редно като Радев да разделям нацията и

...
София. Не е редно като Радев да разделям нацията и
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Не е редно като Радев да разделям нацията и ще предложа друг министър-председател

София. Не е редно като Радев да деля нацията и ще предложа различен министър-председател. Това сподели водачът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов във Велико Търново, излиза наяве от видео на министър-председателя във " Facebook " .

Той съобщи, че по-подготвен човек за министър-председател от него няма. " Неслучайно имаме 5 извоювани парламентарни победи. Така или другояче доста хора, както и владиката сподели доскоро, държат да съм аз, само че аз постоянно съм смятал, че обединяването прави силата ", сподели още Борисов. Той регистрира, че сме в пандемия и тежка финансова рецесия в света. Борисов разгласи, че не е редно и той като Радев да тръгне да разделя нацията на две. " На процедура той това прави. Ще предложа различен министър-председател с доста ясна - европейска, натовска ориетнацияЩе ви кажа, когато бъде даден мандатът ", сподели още Борисов.

На въпрос дали това ще бъде Томислав Дончев, той отговори: " Не, не че не заслужава. Нека получим мандата. Много съществено ще се отнесем ", добави още Бойко Борисов. Той сподели, че ще разгласи предлагането за министър-председател, когато ГЕРБ стане подготвена и регистрира, че по Конституция партията има една седмица за съвещания.

По думите му от остарелия кабинет в предлагането ще останат задоволително и ще има и нови. " Ще ги видите. Днес сме пристигнали при владиката ", сподели още Борисов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР