София – Европейска столица на спорта откри втората за годината

...
София – Европейска столица на спорта откри втората за годината
Коментари Харесай

Уникални снимки красят градинката на Кристал

София – Европейска столица на спорта откри втората за годината фотоизложба в партньорство с екипа на 360mag.bg. В градинката „ Кристал “ са ситуирани 26 неповторимо красиви фотографии, които за запечатали предпочитано мигове и персони от събитията на самодейност София2018. На късата гала по откриването участваха част от създателите на фотосите. Анастас Търпанов – снимащ постоянно интензивностите на София – Европейска столица на спорта, Ира Кьопранова – бележит създател, фотограф и парапланерист и Иван Зарков – следящ от близо различните спортове получиха откровените поздравления на присъстващите за необикновено красивите снимки.

На улицата, в парковете и построените спортни уреди, по време на особено проведени събития или в “домашната” планина Витоша – София е град, в който свободното време може да бъде прекарано интензивно. Изложбата “Обичам спорта, обичам София” разкрива точно опциите за повече придвижване в всекидневието, които столицата предлага.

26 фотографии, подбрани от екипа на 360mag.bg, на Виктор Троянов, Иван Зарков/Dices&Dots, Анастас Търпанов, Ира Кьопранова, Любомир Ботушаров и Иван Добрев демонстрират по какъв начин столицата, със своето близко разположение до планината Витоша, разнообразната си архитектура и другите спортни събития, се трансформира в “игрална площадка” за редица интензивности през цялата година.

В изложбата ще забележим някои от най-атрактивните градски спортове, като лонгбординг и кънки, наред с по-адреналинови интензивности като планинско колоездене, фрийрайд ски и сноуборд, каяк в бързи води, парапланеризъм.

Мястото си в изложбата намират и фрагменти от някои от най-емблематичните за София събития като Обиколката на Витоша, Winter Bike Duel, Home Мountain Bike Cup, X lines и други

Паната ще бъдат ситуирани в градинката “Кристал” до 6-и май.
Изложбата “Обичам спорта, обичам София” се провежда от Фондация “София – Европейска столица на спорта” с поддръжката на “Софийска вода”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР