София. Наземните терминали за залози и игри не са сред

...
София. Наземните терминали за залози и игри не са сред
Коментари Харесай

Намаляването на максималната сума при терминалите за залози ще се забави

София. Наземните терминали за залози и игри не са измежду най-популярните способи за слагане на залози у нас, само че са много известни във Англия. По-запознатите то вас може би са наясно, че всички огромни трендове в хазартния бранш произлизат тъкмо от Острова. Там са позиционирани и максимален брой оператори, както и там са най-големите и известни онлайн букмейкъри. По-рано тази година беше подхванато решение за понижаване на оптималния залог при въпросните терминали, само че се оказа, че решението ще влезе в действие по-късно от предстоящото.

Закога се отсрочва решението?

През Май 2018 година държавното управление на Англия реши да понижи оптимално оторизации
залог при терминалите за залози. Сумата, която сега е настояща като оптималната, е в размер на 100 английски лири. С новия закон обаче тази сума ще се понижи фрапантно и към този момент ще бъде едвам £2. Очакванията бяха измененията да влязат в действие от Април 2019 година, само че сега излиза наяве, че те ще се забавят и ще бъдат дейни най-рано през Октомври 2019.

Специалистите в региона показват, че подхванатите ограничения са нужни за ограничението на хазартно подвластните консуматори. С оглед на обстоятелството, че терминалите за
залози са местни машини, остава въпросът какво ще се случи с онлайн уеб страниците за залози. При тях също има ограничавания за всеки залог, който консуматор може да сложи, само че тези ограничавания са много високи. При оператора bet365 да вземем за пример има предели на залога за другите спортове и игри, като тези предели могат да се разграничават при другите консуматори на компанията.

Има ли у нас сходни терминали?

Така наречените бетинг терминали за
залози с закрепени коефициенти не са известни у нас. Все отново те съществуват. Онлайн анализаторите от Efirbet, които споделят своя експертен опит за всички водещи букмейкъри у нас, означават съществуването на сходни терминали от компанията Efbet. Те съществуват на много малко места в страната и не са чак толкоз известни. Все отново обаче, след време можем да чакаме същите ограничения да ги застигнат. У нас надалеч по-предпочитани си остават залозите в онлайн уеб страниците на операторите или в локалните пунктове. Малко са и фирмите, които съчетават двете посоки и за които могат да се наложат сходни ограничавания за оптималния залог. Един от най-новите родни оператори, който дава и разнообразни Palms Bet бонус код промоции за своите спортни и казино консуматори, също разполага с онлайн уебсайт и казина в страната. Друг подобен е много по-познатият Winbet, който към този момент има много години опит зад тила си. Всички те обаче надали ще бъдат наранени от ограниченията, тъй като те ще бъдат настоящи единствено във Англия или най-малко ще бъде по този начин първоначално. За момента не се чакат сходни регулации в България.

Palms Bet
бонус код
Каква е задачата на по-малката сума?



Основната цел на новата регулация е да се лимитират
залози и с това да се понижи рискът от развиване на хазартна взаимозависимост. Все повече хора във Англия страдат от сходно заболяване, а се счита, че точно терминалите за залози с закрепени коефициенти носят най-голяма виновност. Те няма да бъдат отстранени, само че ще се ограничи оптималната сума на един залог. Така, в случай че един състезател преди е можел да заложи 100 паунда едновременно, в този момент ще може да сложи най-много 2 лири. Това значи, че ще би трябвало да направи 50 оптимални залога, с цел да загуби същата сума, която може да загуби с 1 залог. До огромна степен, концепцията е добра, само че към момента не е очевидна на процедура, с цел да се отчетат резултатите от нея.

Действието за понижаване на оптималната сума на залога е единствено дребна част от всички подхванати ограничения, които държавното управление на Англия извърши напоследък. Хазартната промишленост се слави с голямо въздействие на Острова и е обикновено терзанията да стават от ден на ден. Целта на органите на реда и промишлеността е да се понижи доста броят на хазартно подвластните и да се основат съответни ограничения за справяне с казуса в бъдеще. Доста неща към този момент бяха изпълнени, остава да се осъществят и бъдещите проекти, с цел да се отчетат резултатите от всички тези промени и регулации.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР