София. Националният селекционер Ясен Петров коментира предстоящия втори мач от

...
София. Националният селекционер Ясен Петров коментира предстоящия втори мач от
Коментари Харесай

Ясен Петров: Ще си направим изводите, срещу Италия ще покажем зъби

София. Националният селекционер Ясен Петров разяснява идния втори мач от Световните квалификации против Италия, както и проучва първата среща против Швейцария. Двубоят е в неделя от 21:45ч.

" Ще преценим за Кирил Десподов, съхранихме Андрей Гълъбинов в първия дуел. Не беше доста прелестно, това което ни се случи за 12 минути, такова торнадо ни се зави, нямахме и контролна среща, няма да се оправдаваме, не беше прелестно, само че швейцарците желаеха да ни разгромят, хареса ми реакцията, не сме магьосници, имахме и 4-ма дебютанти. Трябва да стъпим на реакцията на играчите след почивката ", разяснява Петров.

" Бяхме дали задания, само че всичко което искахме ние не се получи през първата част. Атмосферата в тима е отлична, аз съм човек, който ще си носи отговорността. Искаме да стъпим на нещата от второто полувреме, може да се сбием, може да реагираме, да покажем, че имаме зъби. Това би трябвало да покажем във втория мач, имахме три дни за подготовка, Швейцария е машина, тим създаван в продължение на 7 години, допуснахме доста неточности в границите на 12 минути, хлапашки неточности, момчетата демонстрираха прекомерно предпочитание. Съжалявам за тази продукция, постоянно ще поддържам футболистите ", добави той.

" Три три единствено работих с тези хора, аз и моят екип сме ги избрали, в този мач трябваше да има повече опит, и в този момент бих ги избрал. Ще си създадем изводите, това беше първи дуел. Сблъскваме се с действителността, това е нов тим, с нови хора, желаеме да вкараме млади момчета ", сподели още Петров.

" Трябва ни време, имаме потребност от поддръжка, споделих го. Дайте да си приказваме за Италия, рецензии към мен, би трябвало да има поддръжка към футболистите, това са нашите футболисти, може да сме сбъркали някъде, само че тук са най-добре играещите футболисти сега ", сподели още той. " За всеки мач имаме тактика, едната смяна е пред вас, ще има промени за мача "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР