София. Националният съвет на БСП е одобрил законодателна програма за

...
София. Националният съвет на БСП е одобрил законодателна програма за
Коментари Харесай

БСП предлага на парламента приемане на законодателна програма, при успех - ще излъчи кандидат за премиер, обяви Корнелия Нинова

София. Националният съвет на Българска социалистическа партия е одобрил законодателна стратегия за идващите шест месеца, която да бъде препоръчана за приемане от Народното събрание. Това разгласи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността в оставка Корнелия Нинова. Тя удостовери, че планът на решение за законодателната стратегия е импортиран в Народното събрание, съобщи Българска телеграфна агенция.

Ако програмата събере поддръжка от 121 депутати, на идващия ден внасяме претендент за министър-председател, сподели Нинова. Тя добави, че предлагането за министър-председател ще бъде съпредседателят на " Продължаваме Промяната ", актуалният вицепремиер и финансов министър в оставка Асен Василев.

Ако няма поддръжка за законодателната стратегия в пленарната зала, Българска социалистическа партия ще върне мандата несбъднат, разгласи също Нинова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР