София. Националният дворец на децата отваря врати за изложба на

...
София. Националният дворец на децата отваря врати за изложба на
Коментари Харесай

Националният дворец на децата отваря врати за изложба на детски творби „Аз и Детското полицейско управление“

София. Националният замък на децата отваря порти за галерия на детски произведения „ Аз и Детското полицейско ръководство “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .

По време на събитието ще бъдат наградени и спечелилите, отличени в националния конкурс за рисунка. Идеята е всички взели участие в състезанието рисунки да бъдат изложени и продадени на търг по време на годишната гала „ Полицай на годината “. Събраните средства ще бъдат импортирани по сметката на Националната благотворителна акция в поддръжка на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

Програмата „ Детско полицейско ръководство ” (ДПУ) се осъществя от 2016 година от чиновници на Министерство на вътрешните работи. За осъществяване на програмата беше подписано съглашение сред четири министерства - на вътрешните работи, на образованието и науката, на младежта и спорта и на правораздаването, и Българската православна черква, Българския червен кръст, Българския туристически съюз и Националното съдружие на общините в Република България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР