София. Народният представител от ГЕРБ Владимир Тошев присъства на тържествената

...
София. Народният представител от ГЕРБ Владимир Тошев присъства на тържествената
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев присъства на церемонията по връчването на наградите „Спортист на годината” във Видин

София. Народният представител от ГЕРБ Владимир Тошев участва на тържествената гала по връчване на премиите „ Спортист на годината ” във Видин. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Класирането на отличените спортисти бе в две възрастови категории – юноши и девойки и мъже и дами.
Ивайло Иванов, капитан на мъжкия футболен тим „ Бдин 1923 ”, е Спортист №1 на Видин за 2018 година Централен бранител, изиграл над 300 мача за родния си клуб, е любим на видинските последователи. Втори е Веселин Вълчов от Спортен клуб по кану-каяк „ Ванто “ с треньор Цветан Иванов.
Народният представител Владимир Тошев връчи оценката на Кристен Радуканова, класирана на трето място. Кристен, която през месец ноември бе определена за Мис BGathletic.com, e златна медалистка в спринта на 60 метра от Държавното състезание по лека атлетика. “Красиви, надарени, борбени, работливи. Това са нашите младежи. Желая на Кристен още доста победи! Нека продължава да бъде дипломат на Видин ”, сподели Владимир Тошев.
На церемонията бяха връчени и самостоятелни оценки. Владимир Тошев връчи приз за разпространение на леката атлетика на Мирослав Радуканов, треньор на видинския клуб по лека атлетика „ Радуканови “.
Кметът на община Видин Огнян Ценков получи плакет от БФАС за извънреден принос в развиването на автомобилния спорт. Спортистите, които влязоха в Топ 10 за 2018 година, бяха определени от специфична комисия. Гласуването стана посредством анкетни карти, като номинациите бяха препоръчани от спортните клубове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР