София. Народният представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев представи в

...
София. Народният представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев представи в
Коментари Харесай

Народният представител от ГЕРБ Маноил Манев представи книгата си „Орденът на оръжието“ в София

София. Народният представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев показа в София своя първи разказ „ Орденът на оръжието “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Събитието се организира в Централния боен клуб и събра на едно място народни представители от ПГ на ГЕРБ, зам.-министъра на вътрешните работи Красимир Ципов, основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, депутата от Българска социалистическа партия Васил Антонов, астроложката Светлана Тилкова - Алена, великия приор на тамплиерите в България проф. Румен Ралчев, както и доста фенове литературата.
Книгата споделя остаряла легенда за основаването на Ордена на тамплиерите, което се случва някъде тук, на Балканите. Тя е странствуване във времето и пространството, странствуване измежду рицарска история, модерни шпионски игри, политика, геополитика, антични и модерни борби и сражения. От Перперикон, през Царичина дупка, до Крим и античен Йерусалим.
Пред всички присъстващи Маноил Манев описа по какъв начин е протекъл креативният развой по написването на книгата и изясни, че в романа има за всекиго по нещо. „ Макар и написаното в книгата да е нереалност, то почива на съществени проучвания и обстоятелства. Тя е подобаваща както за фенове на обстоятелствата, по този начин и за феновете на вълнуващите трагични сюжети “, посочи той.
На собствен ред великия приор на тамплиерите в България проф. Румен Ралчев призна, че в книгата се съдържа действителната история на античния и актуалния медал на тамплиерите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР