София. Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията

...
София. Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията
Коментари Харесай

Депутатът Даниела Савеклиева от ГЕРБ се срещна с представители на Китайския народен консултативен съвет

София. Народният представител от ГЕРБ и регионален координатор на партията в Благоевградска област Даниела Савеклиева се срещна с представители на Китайския национален съвещателен съвет по време на двудневното им работно посещаване у нас. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . По време на срещите на китайската делегация в Народното събрание бяха разисквани самодейностите „ 16+1 “ и „ Един пояс, веднъж “ като спомагателна опция за усилване на капиталовото и комерсиално съдействие с Китай. „ Предимствата на България от позиция на законодателна рамка, стопански и инфраструктурни условия и географско местонахождение вършат страната ни идеално място за осъществяване на бизнес опциите, които двете начинания разкриват ”, разяснява Даниела Савеклиева.
Тя акцентира, че такива срещи са опция за поощряване на контактите и съдействието сред Общокитайското заседание на народните представители на Китайската национална република(ОСНП на КНР) и Народното събрание на Република България.
„ Обменихме потребен опит във връзка с финансовото и икономическото законодателство. Срещата имаше за цел и обмяна на отзиви и опит по двустранните връзки в региона на стопанската система и търговията, финансовия контрол и други, за запознаването на положението на развиването на стопанската система и обществото на двете страни, задълбочаването на взаимното схващане, насърчаването на развиването на връзките на другарство и партньорство ”, сподели още националният представител на ГЕРБ от Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР