София. Над 1720 артикула - чанти, текстилни изделия, бельо и

...
София. Над 1720 артикула - чанти, текстилни изделия, бельо и
Коментари Харесай

София: Над 1720 чанти, текстилни изделия, бельо и чорапи, са задържали служители от Митница Столична поради съмнения, че са фалшиви

София. Над 1720 продукта - чанти, текстилни произведения, долни дрехи и чорапи, са задържали чиновници от Митница " Столична " заради подозрения, че са подправени. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Митници " .
На 15 август 2018 година митническите чиновници ревизират товарен автомобил, пренасящ стока от Турция. Сред постоянно заявената стока - текстилни произведения, те откриват и общо над 1720 продукта, които носят международно известни марки и за които е зародило подозрение, че нарушават права на върху интелектуалната благосъстоятелност. Открити са 540 чанти с надписи на ZARA, GUESS и TOMMY HILFIGER, 830 спортни долнища с лого на ADIDAS и NIKE, както и 350 мъжки боксерки HUGO BOSS, CALVIN KLEIN и POLO. Наред с това митническите чиновници откриват и 350 дузини (4200 чифта) недекларирани чорапи, някои от които също носят предпазени изображения и надписи на спортни търговски марки. Стоките са арестувани, известени са притежателите на марките.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР