София. На провелото се вчера и днес Годишното отчетно-изборно събрание,

...
София. На провелото се вчера и днес Годишното отчетно-изборно събрание,
Коментари Харесай

Най-старата природозащитна неправителствена организация в България избра нови ръководни органи

София. На провелото се през вчерашния ден и през днешния ден Годишното отчетно-изборно заседание, Национално ловно-рибарско съдружие „ Съюз на ловците и рибарите в България “ избра нови управителни органи. Това заяви за Агенция „ Фокус “ Васил Василев – новоизбраният ръководител на Управителния съвет (УС) на организацията. Освен ръководител и членове на УС, на събранието е определен състав и и ръководител на Контролния съвет (КС). Той ще бъде управляван от юрист Стойчо Гергьовски.
„ Надявам с тази смяна да стартира дейна работа по възобновяване и сливане на организацията, както и възвръщането на позагубеното в последно време доверие от страна на нейните членове и институции. Надяваме се да имаме една в действителност богата на дивеч природа “, разяснява Васил Василев след избирането си за ръководител на УС.
В рамките на събранието са признати и докладите за активността на Управителния съвет за миналата 2016-та година, както и други настоящи въпроси.
Национално ловно-рибарско съдружие „ Съюз на ловците и рибарите в България “ е най-старата природозащитна неправителствена организация, която следващата година ще празнува 120 години от основаването си. Към сегашния миг тя наброява към от 125 хиляди членове, обединени в 147 ловни и ловно-риболовни сдружения, риболовни клубове и клубове по ползи.
Иван ЛАЗАРОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР