София. На 7 декември (петък) от 9:30 ч. в София

...
София. На 7 декември (петък) от 9:30 ч. в София
Коментари Харесай

ЕК: Развитието на кръговата икономика в България събира топ експерти от Европа

София. На 7 декември (петък) от 9:30 ч. в София Хотел Балкан ще се организира Икономически конгрес „ Зелена стопанска система “, който се провежда в границите на Българския стопански конгрес в партньорство с Представителството на Европейската комисия в България, Министерството на околната среда и водите и Столичната община, оповестяват от Отдел " Преса и медии " на Представителство на Европейска комисия в България .
Специален участник в събитието ще бъде госпожа Джоана Дрейк, заместник-генерален шеф на Генерална дирекция „ Околна среда “ в Европейската комисия. Г-жа Дрейк ще взе участие в пленарната сесия „ Преходът към зелена стопанска система в България “, дружно с министъра на околната среда и водите, господин Нено Димов, и кмета на София, госпожа Йорданка Фандъкова.
Сред главните тематики, които ще бъдат наранени са ролята на Европейската комисия, страната и огромните градове за развиването на кръговата стопанска система, опциите и провокациите по отношение на ръководството на отпадъците, отговорностите на производителя при оползотворяване на отпадъците и интегрираното ръководство на битови боклуци от общините.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР