София. На 23 април 2019 г., омбудсманът Мая Манолова ще

...
София. На 23 април 2019 г., омбудсманът Мая Манолова ще
Коментари Харесай

Омбудсманът Мая Манолова ще зарадва пенсионери от 3 столични клуба с хранителни пакети от „Великден за всеки“ на 23 април

София. На 23 април 2019 година, омбудсманът Мая Манолова ще зарадва пенсионери от три столични клуба с хранителни пакети, събрани от Националната акция „ Великден за всеки – подари празник на баба и дядо “. Това оповестиха от пресофиса на oмбудсмана .
График за раздаването на пакетите:
10.00 часа – Пенсионерски клуб в подлеза на гара „ Подуяне “ – 170 пакета;
14.00 часа – Пенсионерски клуб в ж.к. „ Люлин “, трафопост до бл. 427 – 60 пакета;
15.30 часа – Пенсионерски клуб в ж.к. „ Св. Троица “, бл. 297 – 100 пакета.
Традиционно Националната акция „ Великден за всеки – подари празник на баба и дядо “ се осъществя под патронажа на омбудсмана Мая Манолова за четвърта поредна година за да подкрепи трапезата на възрастните хора за един от най-светлите християнски празници – Великден.
В три поредни уикенда доброволци от цялата страна участваха в акция „ Купи и показа “ за събиране на трайни хранителни артикули в 44 магазина в 14 града на България. Клиентите на комерсиалните вериги имаха опцията да поддържат самодейността като купят артикули за възрастните хора, които да дарят в количките, брандирани с логото на акцията.
„ Великден за всеки “ набира и финансови средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита съответно и само за задачите на акцията, като титуляр е Български Червен кръст:
IBAN: BG53UNCR70001522802795
Банков код: UNCRBGSF
Или със SMS 1255 - на стойност 1 лев, освободен от Данък добавена стойност
Чрез on-line дарения от България и чужбина на уеб страницата на БЧК –
www.redcross.bg
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР