София. На 21 март 2019 г., в хотел Маринела, зала

...
София. На 21 март 2019 г., в хотел Маринела, зала
Коментари Харесай

Икономическият форум „Business excellence 2022” ще събере в София успешни бизнес личности с поглед в бъдещето

София. На 21 март 2019 година, в хотел „ Маринела ”, зала EFE ще се проведат Икономическият конгрес „ Business excellence 2022 ” и Годишните награди „ Компания на годината ”. Това оповестиха от пресцентъра на сп. „ Business Lady " . Организатор на събитието е групата на списанията Bulgaria Business Review и Business Lady. Събитието предлага нетрадиционен метод към бизнеса, провокиращи и вдъхновяващи истории от международни и български водачи в разнообразни области на бизнеса. Инициативата е насочена към това по какъв начин да реализираме бизнес предимство и отлични стопански достижения, преминавайки през залагане на вярната тактика, към новите модели на ръководство, специалностите на бъдещето, спецификите на другите генерации консуматори и новият свят на връзките и маркетинга. Във фокуса е и дигитализацията на бизнеса, която ще разкрие нов свят на роботика, изкуствен интелект, Internet of things, Blockchain и Кибер сигурност.
Във време, когато светът и всичко в него се развиват извънредно бързо, бизнесът би трябвало да ползва практики, които са с взор най-малко 3 години напред. Да влагаме в хората и в лидерския капацитет или в Изкуствен разсъдък и в IoT? Кое ще се окаже конкурентното преимущество (competitive advantage) за организацията и то ли е пътят към триумфа във време на напредък?
Нетрадиционен метод към бизнеса и вдъхновяващи презентации на международни и български експерти в разнообразни области на бизнеса и стопанската система:
- Как да реализираме бизнес предимство и да отчетем отлични бизнес достижения?
- Модели на ръководство с взор в бъдещето...
- Съдържание на Business Excellence в български условия.
Панели:
- Залагане на вярната тактика и оптимизация на процесите (Strategy and Operations)
- Нови управнически подходи (Management)
- Кои човешки качества ще са най-ценни в бъдеще (Human Resourses)
- Развитието на технологиите и мястото им в бизнеса (IT)
- Маркетинг, служител на клиента (Marketing)
Вече пета поредна година годишните награди „ Компания на годината ” отличават най-хубавите компании в другите промишлености, като дават публичност на достиженията им и концентрират публичното внимание върху новаторските и сполучливи модели на ръководство. Наградите се връчват за заслуги, свързани с развиване на човешкия капитал; непрестанно повишение на качеството на предлагания продукт/услуга; успеваемост и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; самостоятелен потребителски подход; сполучлив бизнес модел; ноу-хау; положително пазарно позициониране; стабилно развитие; корпоративна обществена отговорност; положителен публичен имидж и други. Сред категориите тази година са: финансов бранш, строителство и архитектура, медии, промишленост, банки, бизнес и мениджмънт, опазване на здравето, телекомуникации, фармация и други.
Повече информация е налична тук, където искащите да вземат присъединяване могат да се записват.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР