София. МВР ще продължи активното си партньорство с всички организации,

...
София. МВР ще продължи активното си партньорство с всички организации,
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов: МВР ще продължи активното си партньорство с всички организации, посветили се на борбата с пътния травматизъм

София. „ Министерство на вътрешните работи ще продължи дейното си партньорство с всички организации, посветили се на битката с пътния травматизъм. Темата, която поставяте на форума, е извънредно значима. Тя визира всички нас - държавни институции, неправителствени и бизнес организации, цялото общество, бих споделил, че тематиката е обвързвана и с националната сигурност, тъй като опазването на живота на хората е точно част от нея “. Това сподели министър Младен Маринов по време на конференция за сигурност на придвижването, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Той благодари на СБА за напъните, които организацията поставя и за включването ѝ в дебата за сигурност на придвижването. Изследването на процесите и анализът са основни принадлежности за построяването на вярна тактика и решения, посредством които да се реализира и мечтаният резултат. „ Безспорно зад пътната сигурност стоят редица фактори, само че основният от тях е нашето държание ", акцентира вътрешният министър. В този смисъл той отдаде заслуженото на извършената от СБА анкета, тъй като изводите от нея демонстрират самостоятелния взор на жителите.
„ Усилията, които Министерство на вътрешните работи поставя, не са без резултат, без значение, че към момента България е в отрицателната ранглиста във връзка с тежките пътнотранспортни катастрофи. Това ни демонстрира, че вървим в вярната посока ", добави вътрешният министър. Той удостовери, че в тези старания Министерство на вътрешните работи си партнира с всички организации, посветили се на битката с пътния травматизъм в постигането на общата цел – по-сигурни пътища и по-малко жертви.
Участниците във форума бяха поздравени от Жан Тод, президент на Международната автомобилна асоциация, който прикани към още по-тясно съдействие и отдаденост на идеята.
Председателят на СБА инж. Емил Панчев показа забавни обстоятелства от извършената анкета с над 6000 техни членове, клиенти и клиенти. 80 % от проучваните показват като допустимо решение на казуса засилен надзор на пътя и увеличение на глобите към нарушителите. Той заяви, че 388 е цифрата, до което минимум би трябвало да сведем броя на починалите при пътнотранспортни катастрофи до 2021 година В рамките на проявата началникът на отдел „ Пътна полиция “ комисар Росен Рапчев показа подробна презентация за пътната конюнктура и подхванатите от Министерство на вътрешните работи стъпки в отговор на постигането на общата цел – понижаване на пътния травматизъм.
На проявата участваха шефът на ГДНП гл. комисар Христо Терзийски, ръководителят на ИААА Бойко Рановски, заместник-министри и управителни чиновници на министерства, представители на неправителствени организации, ангажирани с тематиката за пътна сигурност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР