София може да бъде като Прага, Загреб, Братислава..., но не

...
София може да бъде като Прага, Загреб, Братислава..., но не
Коментари Харесай

Калоян Паргов: София може да бъде като Прага, Загреб, Братислава, но не с това управление

София може да бъде като Прага, Загреб, Братислава..., само че не при ръководството на ГЕРБ! Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов по време на среща с жители в Северния парк през днешния ден дружно с ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и претендентите за евродепутати Петър Витанов, Цветелина Пенкова и проф. Мариела Модева.

" София може да е съизмерима с европейските градове. Ние всички, които живеем тук, желаеме да бъдем в действителност европейска столица. Заслужаваме го. Но виждаме, че с това ръководство на града, което е в последните 10 години, не го получаваме, съобщи той пред жителите. - Имаме голям късмет да сложим началото на смяната. Първата стъпка можем да я създадем още на 26-и май. Защото заслужаваме заслужено систематизиране на европейските запаси. Заслужаваме обективни приходи, които да ни обезпечат заслужен живот на равноправни европейци и спокойни старини. Защото не е заслужено малко на брой да получават всичко за сметка на болшинството от българските жители. Не е заслужено десетки милиони левове да бъдат изливани за поправки в центъра на София, а кварталите от периферията да не усещат, че са част от европейска столица ".

Калоян Паргов добави, че в българското общество все по-осезаемо се усеща очакване за смяна. " Има го в кварталите на София, има го и в останалите градове и села, които обиколихме в последните седмици, сподели той. - Хората желаят да живеят почтено в родината си. Искат да са равноправни европейски жители. Искат да имат самочувствие на същински европейски жители. Истината е, че реализацията на тези естествени човешки стремежи зависи от всеки един от нас. Ако бъдем виновни хора с гражданска позиция и упражним правото си на глас на 26-и май, можем да създадем първата крачка към смяната с №18 в бюлетината ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР