София. Младите комуникационни и маркетинг специалисти от Югозападен университет Неофит

...
София. Младите комуникационни и маркетинг специалисти от Югозападен университет Неофит
Коментари Харесай

Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград: Студенти от ЮЗУ се представиха достойно в Националната олимпиада по маркетинг

София. Младите информационни и маркетинг експерти от Югозападен университет „ Неофит Рилски “ (ЮЗУ) – Благоевград се показаха почтено в десетото издание на Националната олимпиада по маркетинг (НОМ 2019), проведена от УНСС. Това оповестиха от пресцентъра на ЮЗУ .
Югозападният университет „ Неофит Рилски “ бе показан с два екипа студенти от катедри „ Мениджмънт и маркетинг “, „ Връзки с обществеността “ и „ Финанси и отчетност “. Съревнованието мина в извънредно динамична среда, като времето за решение на действителния проблем бе лимитирано. Участниците презентираха своите аргументирани решения пред жури и имаха опция да осъществят ползотворни неофициални срещи и да положат основите на бъдещи научно-практически начинания.
Ли Джъхон, Емилия Златкова, Слави Кадийски, Елвира Далакова, Цветомир Борисов и Мартина Христова демонстрираха отлична теоретична подготовка и на практика умения.
Форумът годишно среща студенти и представители на бизнеса с концепцията да се предизвика креативното мислене и да се показват добитите познания, умения и пълномощия от образованието в просветителните стратегии.
Студентите от Югозападния университет се подготвяха за олимпиадата под управлението на гл. ас. доктор Динка Златева, гл. ас. доктор Любомира Христова и доктор Радослав Владов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР