София. Министерството на околната среда и водите обявява фотоконкурс на

...
София. Министерството на околната среда и водите обявява фотоконкурс на
Коментари Харесай

МОСВ обявява конкурс „ПриРодоЛюбие в 4 сезона“

София. Министерството на околната среда и водите афишира фотоконкурс на тематика „ ПриРодоЛюбие в 4 сезона “, оповестиха от пресцентъра на Министерството . Каним за присъединяване изкушените да намират хубостта в природата и да я запечатват в фрагменти, които са подготвени да споделят. Фотографиите би трябвало да дават отговор на едно значимо изискване – да отразяват хубостта на родната природа през четирите сезона, да са настоящи, снимани в България през последните две години.
Всеки участник може да изпрати до 4 фотоси, като е желателно, само че не наложително, те да са от разнообразни сезони. Конкурсът се открива на 4 октомври и фотографиите ще се одобряват до 25 октомври 2019 година в това число. Снимките може да изпращате на адрес [email protected]. Всички, отговарящи на условията и позволени до присъединяване в състезанието фотоси, ще бъдат оповестени на фейсбук страницата на министерството.
На финала ще бъдат класирани по 3 фотографии във всяка категория – „ Пролет “, „ Лято “, „ Есен “ и „ Зима “, надлежно с първо, второ и трето място. Творбите ще бъдат оценени от жури с почетен ръководител министъра на околната среда и водите Нено Димов. Арт цената им ще преценя професионалният фотограф Десислава Кулелиева. В журито ще има представители на пресцентъра на Министерство на околната среда и водите, както и на дирекция „ Национална работа за отбрана на природата “.
Резултатите ще бъдат оповестени на фейсбук страницата до 31 октомври 2019 година, а отличените произведения ще станат част от годишния календар на Министерство на околната среда и водите за 2020 година Наградният фонд се състои от ваучери за първо, второ и трето място надлежно на 5, 4 и 3 нощувки в посетителските центрове на Министерство на околната среда и водите, които се намират в Аркутино, Камчия, Смолян, Батак, Предела, Огоста и Национален парк „ Пирин “.
Регламент и общи условия за присъединяване във фотоконкурса можете да видите на линка тук
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР