София. Министърът на правосъдието Данаил Кирилов се срещна днес с

...
София. Министърът на правосъдието Данаил Кирилов се срещна днес с
Коментари Харесай

Министър Данаил Кирилов се срещна със Синдиката на пенитенциарните служители

София. Министърът на правораздаването Данаил Кирилов се срещна през днешния ден с управителния съвет на Синдиката на пенитенциарните чиновници. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на правораздаването . На диалозите участваха още отрасловият заместник-министър проф. Николай Проданов и основният секретар на ведомството Стоян Стоянов.
По време на първата работна среща с представители на синдикалната конструкция, в която членуват близо 300 чиновници от Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “, двете страни се сплотиха към мнението, че разговорът сред Министерството на правораздаването и организацията ще се води в дух на конструктивност и търсене на консенсусни разновидности за разрешаване на проблеми в системата.
В основания преди повече от година профсъюз членуват държавни чиновници от състава на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ – инспектори по обществени действия в пандизите, психолози, пробационни чиновници, медицински личен състав и други длъжности.
Предвижда се Синдикатът на пенитенциарните чиновници да бъде включен в общото съглашение с останалите синдикални организации – Синдикат на чиновниците в пандизите в България и Синдикат „ Охрана “, което министърът на правораздаването ще подпише скоро. Със съглашението се уреждат формите за съдействието сред министъра на правораздаването и синдикатите, методите за взаимоотношение, както и изискванията за реализиране на обществена активност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР