София. Министърът на правосъдието Данаил Кирилов проведе днес работна среща

...
София. Министърът на правосъдието Данаил Кирилов проведе днес работна среща
Коментари Харесай

Министър Данаил Кирилов се срещна със Синдиката на служителите в затворите в България

София. Министърът на правораздаването Данаил Кирилов организира през днешния ден работна среща с Управителния съвет на Синдиката на чиновниците в пандизите в България /ССЗБ/. На нея участваха още отрасловият заместник-министър на правораздаването проф. Николай Проданов, както и професионалното управление на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на правораздаването .
От страна на министерството беше дадена подробна информация за хода на осъществяването на поетите задължения към синдикалната организация, касаещи въпроси като възнаграждение и бройка на чиновниците в двете основни дирекции – „ Изпълнение на наказванията “ и „ Охрана “. Участниците в срещата бяха осведомени и с хода на бюджетната процедура все още и подхванатите стъпки от Министерството на правораздаването.
В края на срещата правосъдният министър благодари на ССЗБ за диалогичността и положителната връзка, а от синдиката показаха подготвеност за спомагателните диалози с министерството в интервала до края на бюджетната процедура и окончателното приемане на държавния бюджет за 2020 г.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР