София. Министър-председателят Бойко Борисов свика Съвета по сигурността към Министерския

...
София. Министър-председателят Бойко Борисов свика Съвета по сигурността към Министерския
Коментари Харесай

Съветът по сигурността към Министерския съвет проведе извънредно заседание заради ситуацията след терористичните актове на територията на Нова Зеландия и Холандия

София. Министър-председателят Бойко Борисов свика Съвета по сигурността към Министерския съвет. Това оповестиха от Правителствената осведомителна работа . На изключителното съвещание беше разисквана обстановката след терористичните актове на територията на Нова Зеландия и Холандия.
Направен бе изводът, че осъществената терористична офанзива в Нова Зеландия е самостоятелен акт. Не са налице данни за контакти с български жители на арестувания за офанзивата, който е бил в България в края на предходната година. По случая се работи взаимно със съюзнически и партньорски служби в други страни и с интернационалните организации. Министерство на вътрешните работи и службите за сигурност на страната правят дейности за инспекция, разширение и уточнение на постъпилите данни.
Съветът по сигурността прегледа също тематиката за реализираните в Източното Средиземноморие енергийни планове предвид на националните ползи на България в тази сфера. Изразено бе мнението, че намирането на решение на някои разлики или несъгласия сред ангажираните страни е в изгода за районната непоклатимост и енергийната сигурност на европейските страни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР