София. Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с посланика на Руската

...
София. Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с посланика на Руската
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: България и Русия са заинтересовани да си сътрудничат в редица сфери като икономика, енергетика, туризъм, наука и култура

София. Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с посланика на Руската федерация у нас Анатолий Макаров. Това оповестиха от държавната осведомителна работа . В рамките на диалога им в Министерския съвет бяха разисквани двустранните връзки, като беше изразено единодушие, че не съществуват предпоставки, които да попречват тяхното развиване в прагматичен и доброжелателен дух и отсега нататък.

Премиерът Борисов посочи интереса на България да води равнопоставен и взаимноизгоден двустранен политически разговор с Руската федерация, при който страната ни се управлява от националните си ползи и се придържа към общите европейски и евроатлантически политики.

Според министър-председателя Борисов, както България, по този начин и Русия са заинтригувани да си сътрудничат в редица сфери като стопанска система, енергетика, туризъм, превоз, обучение, просвета и просвета, обществена политика.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР