*** София Министър-председателите на България и Свободна държава Бавария -

...
*** София Министър-председателите на България и Свободна държава Бавария -
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 2 май

*** София

Министър-председателите на България и Свободна страна Бавария - Бойко Борисов и Маркус Зьодер ще проведат среща на четири очи в постройката на Министерския съвет. След пленарните диалози сред двете делегации министър председателите Борисов и Зьодер ще дадат конференция за медиите в Гранитна зала на Министерския съвет.

От 11.30 часа Министерството на вътрешните работи и Фондация „ Ханс Зайдел " провеждат кръгла маса на тематика „ Защита на външната граница на Европейски Съюз и миграционни политики на Република България " в Гранд Хотел София.

От 12.00 часа министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков ще взе участие в публична гала за началото на реконструкцията на жп гара Подуяне.

От 09.30 часа 5-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Стефан Г., Георги Г. и други, на които са повдигнати обвинявания за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 2-ри състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Божидар К., Иван Т. и други, на които са повдигнати обвинявания за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 11.00 часа в Градската градина пред Народния спектакъл „ Иван Вазов " ще бъде открита изложбата „ Българските писмености " на Института за български език на Българска академия на науките.

От 14.00 часа 8-и състав на Софийски градски съд ще прегледа искане за условно предварително освобождение от Стефан С., наказан за опит за въоръжен обир и взимане на заложници в банка в Сливен.

От 14.00 часа Централната изборна комисия ще даде брифинг в Пресклуба в постройката на Народното събрание, пл. „ Княз Александър І " № 1, вход откъм Националната художествена изложба.

От 14.30 часа 19-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Петър М. и Йордан М., на които са повдигнати обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група.

От 15.00 часа 3-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Румен В., на който е повдигнато упрекнати в закононарушение по работа.

От 18.00 часа София книжен арт фест ще бъде открит по едно и също време с две експозиции във предверие „ Запад " на НДК.

От 18.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Момчил Неков ще се срещне с жители в
Кокалянско ханче.

От 19.00 часа в Sofia Ring Mall ще се състои претеглянето на участниците в четирдесет и второто издание на
бойния шампионат MAX FIGHT.

От 19.00 часа в Централния боен клуб ще стартира концерт на Симфониета „ София ", отдаден на 6 май - Гергьовден и Ден на Българската войска.

*** Благоевград

От 11.00 часа в Аулата на ЮЗУ „ Неофит Рилски " ще се организира тържествена гала за връчване на дипломите на абитуриентите от Стопанския факултет, дипломирани през 2018 година.

От 19.00 часа в зала „ Яворов " ще стартира концерт на на Фолклорен танцов отбор „ Пиринче ".

*** Борован

От 13.30 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Петър Витанов ще се срещне
с обществеността в ресторант „ Богат-Беден ".

*** Борован./с. Малорад

От 15.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Петър Витанов ще се срещне с локалните поданици в Клуба на пенсионера.

*** Бургас

От 11.00 часа в Експозиционен център „ Флора " ще се организира съревнование и проява по сглобяване на
декоративни съдове - с присъединяване на възпитаници от ПГСАГ „ Кольо Фичето ".

*** Велико Търново

От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция по отношение на идния
благотворителен концерт „ Заедно за Никол ", с присъединяване на уредници, съученици и учители на 18-годишното момиче.

От 14.30 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на народния представител от „ Българска социалистическа партия за България " Явор Божанков по отношение на настоящи политически тематики.

*** Видин./с. Буковец

От 16.00 часа кметът на Община Видин Огнян Ценков ще бъде посетител на Пролетен празник във филиала на детска градина „ Арабела " в с. Буковец. След това той ще посети обектите в селото, построени по стратегия „ Местни начинания ".

*** Враца

От 09.00 до 16.00 часа във Военно Формирование 54 990-Враца ще се организира „ Ден на отворените порти " с показ на въоръжение и бойна техника.

От 19.00 часа в залата на Общински съвет - Враца претендентите за евродепутати Андрей Новаков и Иво Ралчовски от ГЕРБ ще се срещнат с представители на превозвачите от региона.

*** Горна Оряховица

От 17.00 часа в Художествена изложба „ Недялко Каранешев " ще бъде открита експозиция с произведения на възпитаници от СУ „ Вичо Грънчаров ".

*** Гоце Делчев

От 18.00 часа в офиса на ГЕРБ ще се организира среща сред представители на бизнеса и част от претендентите на
партията за евродепутати. На събитието ще участва и Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ и Председател на Националния избирателен щаб на партията.

*** Димитровград

От 14.30 часа претендентите за евродепутати от „ Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева и Деница Златева ще проведат среща в Неохим АД. В 16.00 часа те ще дадат конференция на пазара в града.

От 18.30 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Деница Златева ще се срещне с обществеността в зала „ Гросето ".

*** Димитровград./с. Черногорово

От 17.00 часа претендентите за евродепутати Елена Йончева и Деница Златева ще вземат присъединяване в събора на селото.

*** Добрич

От 17.30 часа в зала „ Зорница " на Народно читалище „ Йордан Йовков - 1870 година " ще бъдат маркирани 149 години от откриването на читалището.

От 18.00 часа в Концертна зала „ Добрич " ще се организира концертът „ Бисери из оперетната класика ".

*** Казанлък

От 18.00 часа в Музея на фотографията и актуалните образни изкуства ще бъде открита изложбата на Христо Свинаров „ Природа ".

*** Козлодуй./с. Хърлец

От 17.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Цветелина Пенкова ще се срещне с локалните
поданици в Клуба на пенсионера.

*** Козлодуй

От 18.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Цветелина Пенкова ще се срещне с обществеността в читалището в гр. Козлодуй.

*** Криводол./с. Краводер

От 10.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Петър Витанов ще се срещне с поданици на селото в Клуба на пенсионера.

*** Криводол

От 11.30 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Петър Витанов ще се срещне с жители в
читалището.

*** Кърджали

От 18.30 часа лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева ще се срещне с поданици на общината в
конферентната зала на хотел „ Арпезос ".

*** Мездра

От 17.30 часа в Кино „ Роял " претендентите за евродепутати Андрей Новаков и Иво Ралчовски от ГЕРБ ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията.

*** Мизия./ с. Крушовица

От 14.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Цветелина Пенкова ще се срещне с обществеността в Клуба на пенсионера.

*** Мизия./ с. Крушовица

От 15.30 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Цветелина Пенкова ще се срещне с жители в
общинския клуб.

*** Оряхово./с. Селановци

От 10.30 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Цветелина Пенкова ще се срещне с поданици на
селото в читалището на с. Селановци.

*** Оряхово

От 12.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Цветелина Пенкова ще се срещне с жители в
Галерията в град Оряхово.

*** Панагюрище

От 11.00 часа в местността „ Оборище " ще стартира обичайното отбелязване на 143 години от Априлското
въстание. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще поздрави присъстващите, ще произнесе
слово във връзка годишнината и ще сервира цветя пред паметника „ Оборище ". Поклонението-събор ще продължи пред хижа „ Оборище " с национално забавление от 12.30 часа.

*** Петрич

От 19.00 часа ще бъде открит Международният детски конкурс „ Южни слънца ".

*** Поморие

От 17.30 часа ще бъде открита Гергьовденска детска галерия „ Празничен букет за моя град " в зала на ЦПЛР - ОДК Поморие на ул. „ Цар Асен " № 2.

*** Сливен

От 18.30 часа в Драматичен спектакъл „ Стефан Киров " с балета „ Нестинарка " по музика на Марин Големинов ще бъдат открити Майските дни на културата „ Сливенски огньове ".

От 20.15 часа на площад „ Хаджи Димитър " жителите на Сливен и посетители на града ще следят нестинарски танц,
част от програмата по откриването на Майските дни на културата „ Сливенски огньове ".

От 20.30 часа ще стартира церемонията по запалване на символния огън, която включва дефиле на факлоносци -
възпитаници от ППМГ „ Добри Чинтулов ", ПГПЗЕ „ Захарий Стоянов " ПГХТ „ акад. Неделчо Неделчев ". Събитието е част от програмата по откриването на Майските дни на културата „ Сливенски огньове ". От 20.45 часа ще има огнено шоу „ Дивинитас ", а след него - празнични фойерверки.

*** Стара Загора

От 14.00 часа в залата на Младежки дом Стара Загора ще се организира работна среща на тематика „ Младежка краткотрайна претовареност ".

От 17.30 часа в Народно читалище „ Кольо Ганчев 1940 " ще се организира празнично забавление под надпис „ Весел
Гергьовден ".

От 18.00 часа в зала „ Байер " ще бъде открита изложбата „ Художниците на старозагорския спектакъл " във връзка 100 години Драматичен спектакъл „ Гео Милев " - Стара Загора.

*** Хасково

От 14.00 часа на площад „ Свобода " заместник-министърът на защитата Атанас Запрянов и заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев ще вземат участие в тържествената гала по изпращане на 38-ия контингент от въоръжените сили за присъединяване в задачата на НАТО в Афганистан „ Решителна поддръжка ".

*** Хайредин./с. Рогозен

От 16.00 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Петър Витанов ще се срещне с обществеността в в кметството на с. Рогозен.

*** Хайредин

От 17.30 часа претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Петър Витанов ще се срещне
с жители в читалището в гр. Хайредин.

*** Шумен

От 13.00 часа ще стартират финалите в шампионата за Купата на Българската федерация по баскетбол при юношите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР