София. Мениджърският екип на Холдинг БДЖ ЕАД и дъщерните дружества

...
София. Мениджърският екип на Холдинг БДЖ ЕАД и дъщерните дружества
Коментари Харесай

Мениджърският екип на БДЖ участва в работна среща със студенти и преподаватели от ВТУ „Тодор Каблешков”

София. Мениджърският екип на „ Холдинг БДЖ ” ЕАД и дъщерните сдружения взе участие в работна среща със студенти и преподаватели от ВТУ „ Тодор Каблешков ”. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ . Целта на проведената среща бе да се дискутират настоящи тематики, касаещи съдействието сред националния железопътен транспортьор и Висшето транспортно учебно заведение.
Изпълнителният шеф на „ Холдинг БДЖ ” ЕАД инж. Никола Василев показа пред преподаватели и студенти положението и вероятностите за развиване на сдружението. Инж. Василев разказа и провокациите, с които екипът занапред следва да се оправя в идващите години. В открит разговор той уточни също, че сега мениджърският екип на националния железопътен транспортьор работи по ограничения и подходи, които да допринесат за модернизацията на всички системи в компанията.
От своя страна шефовете на „ БДЖ-Пътнически транспорти ” ЕООД и „ БДЖ-Товарни транспорти ” ЕООД инж. Христо Иванов и инж. Любомир Илиев разясниха опциите за професионална реализация в структурите и подчертаха подобренията, свързани с въведената бонусна система за възнаграждение.
Пред академичната публика Десислава Стоянова, шеф „ Човешки запаси ” уточни създадените от компанията стипендиантски и стажантски стратегии и моли студентите да станат част от екипа на постоянен и потвърдил се в годините правилен шеф на повече от 9000 чиновници.
След изявленията на представителите на националния железопътен транспортьор се състоя отворен разговор по редица тематики, отнасящи се за вероятната реализация на младежите в компанията. В тази връзка бе маркирано, че сега се създава плануваната платформа за фрагменти, чиято цел е да дава настояща информация по отношение на предлаганите стажантски стратегии от разнообразни железопътни компании за студентите, както и да се наблюдава тяхната следваща професионална реализация и развиване.
Ръководството на „ Холдинг БДЖ ” ЕАД означи също, че в близко бъдеще са планувани голям брой сходни работни срещи с разнообразни учебни заведения и университети, които приготвят квалифицирани транспортни фрагменти за железопътния бранш.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР