София. Между Национална компания индустриални зони“ (НКИЗ) и посолството на

...
София. Между Национална компания индустриални зони“ (НКИЗ) и посолството на
Коментари Харесай

НКИЗ и посолството на Китайската народна република организират обща инициатива

София. Между „ Национална компания индустриални зони “ (НКИЗ) и посолството на Китайската национална република започва самодейност за съдействие в региона на индустриалните зони. Това стана ясно след работна среща сред Антоанета Барес, изпълнителен шеф на „ НКИЗ “ ЕАД, и Уан Сюекун, консултант по икономическите въпроси към дипломатическата задача. Това оповестиха от НКИЗ .
Двамата се договориха да бъде употребен опита на България и Китай в развиването на индустриални зони за усъвършенстване на резултатите по привличане на задгранични вложения във всяка страна. В хода на диалога стана ясно, че към посолството се обръщат китайски компании, които имат интерес да развиват своя бизнес в България. Уан Сюекун изиска подпомагане от Антоанета Барес, която от своя страна изрази подготвеност при запознаване с съответните случаи да предложи подобаващи местоположения за капиталовите планове на фирмите.
И двете страни ще положат взаимни старания за намиране на подобаващи области за съдействие. Потвърдено бе мнението, че за сполучливото излизане на една компания на нови пазари, основен миг е да стартира от по-малък план, който да развие във времето.
Антоанета Барес насочи покана към Уан Сюекун да посети най-мащабния план, който развива „ НКИЗ “ ЕАД – Икономическа зона „ София-Божурище “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР