София. Максималните температури ще са предимно между 2° и 7°,

...
София. Максималните температури ще са предимно между 2° и 7°,
Коментари Харесай

НИМХ: Максималните температури ще са предимно между 2° и 7°, в София 1°-2°

София. Максималните температури ще са най-вече сред 2° и 7°, в София 1°-2°. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Христо Христов.

Атмосферното налягане ще продължи постепенно ще се покачва, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца.

Днес преди обяд на обособени места в източните региони към момента ще превалява дъжд и сняг, само че преваляванията бързо ще спрат. След обяд облачността от югозапад ще стартира да се раздира и понижава. Ще продължи да духа сдържан вятър от запад-северозапад, който до вечерта ще отслабне.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и преди обяд на обособени места към момента ще превалява дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър, който ще отслабва. Максимални температура на въздуха: 6°-8°. Температурата на морската вода е 11°-13°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

В планините преди обяд времето ще бъде облачно с превалявания от сняг, които ще стопират. След обяд облачността над масивите от Западна България ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра - минус 4°.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР