София. Любимият аксесоар е огледало на характера. Това съобщиха от

...
София. Любимият аксесоар е огледало на характера. Това съобщиха от
Коментари Харесай

Любимият аксесоар е огледало на характера

София. Любимият аксесоар е огледало на характера. Това оповестиха от пресцентъра на Интеримидж .

Що за забавни обувки носи момичето на светофара? Сигурно изборът на другите не е по ваш усет, само че той е в немалка степен израз на тяхната характерност. Това се отнася и до облеклото, само че обувките като аксесоар към този момент сами по себе си описват истории за нашия характер. Този толкоз обичан, освен на нежния пол, аксесоар е претрупан и с психическа функционалност – да маскира избрани личностни дефицити. Е, да, само че психолозите са подготвени да разконспирират всичко това. Изводът е, че по никакъв начин не е инцидентно какви обувки избираме, тъй като те са метод на себеизразяване. И тъкмо по тази причина можем да се научим да четем знаците, които те ни дават за една персона. По този въпрос науката също взима страна, като на запад от нас са провеждани и.

Чрез избора на обувки, неумишлено или не, се стремим да си осигурим физически, само че което е по-важно – и психически комфорт. И въпреки да поддържаме многообразие от стилове за разнообразни мотиви, типичната за нас обувка и изключително най-често носената красноречиво, обрисува характера ни и неговите защитни механизми.

Всеки познава някой некомформист, който безусловно ще избере обувки с непредвиден, ослепителен цвят. Оранжеви? Да! Но този неконформист е още и екстроверт, тъй като дребният му протест против разпоредбите и скуката намира ослепителен външен израз, който той носи с горделивост.

Ами тези, които маниакално лъскат обувките си към 10 пъти дневно? Проучванията демонстрират, че хората, които носят добре поддържани обувки, се отличават с високи равнища на тревога. Те са по-зависими от другите и са по-склонни да търсят удостоверение за качеството на своята работа. Може би тези хора носят безупречни обувки най-много, с цел да създадат положително усещане и да избегнат отхвърлянето? Звучи правдоподобно.

Кой не знае, че когато една жена носи високи токчета, се смята за по-привлекателна – в непознатите и в своите очи? Отдавна високите токчета са знак на статус. Още времето на ръководството на Луи XVI високите токчета се носят както от мъже, по този начин и от дами (дори от самия крал-Слънце), с цел да маркират високо публично състояние.

С какво се обуват психическите видове

Творецът с развинтено въображение по-скоро не отдава значение на материята; той или тя е над нещата, по тази причина може да носи и остарели обувки или прекомерно елементарни, които да не са прекомерно скъпи. Ала импулсите не са им непознати – по тази причина такива хора както мъже, по този начин и дами, понякога избират екстравагантни модели, които се като мас за тяхната нерешителност.

Интелектуалецът, борави добре с интелекта, само че няма добра връзка с тялото. Така нужното му заземяване намира израз в носенето на ниски обувки, с цел да е по-близо до земята.

Човекът-услуга, мъж или жена, е с по-набито телосложение и няма изненада – избира по-грубо изглеждащи обувки, от време на време с обръщение за бойна подготвеност. Често той или тя се товари с доста работа, по тази причина обувката, която избира неумишлено, постоянно е постоянна – маратонки, кубинки. Ако ще са високи обувки, то те са с дебела подметка.

Лидерът се усеща удобно в обувки, които са скъпи, издаващи статус, с високи тънки токчета за дамите и с остри, целенасочени върхове за мъжете. Обичат обувки, които акцентират сексапила. Жените нямат проблем да вървят с отворени сандали с висок и тъничък ток. Но защото постоянно потискат страстите си и работят с рационалния си разум, имат потребност да слязат на земята и постоянно носят и гуменки или равни, само че елегантни обувки, комфортни за вървене до работа или извършване на покупки.

Човекът на разпоредбите избира по-класическа обувка, подобаваща за костюмите, които обича. Жените избират елегантни обувки със междинен тъничък ток, рядко отворени.
Пестеливи са, само че за обувки може от време на време да се охарчат, с цел да показват финансови благоприятни условия.

Все отново на този свят потвърдено няма чисти психически видове. Ето за какво е изцяло разбираемо и целесъобразно да си набавим обувки с друго лъчение, жанр, комфорт и цвят. Така в разнообразни моменти разкриваме друг колорит от своята персона. И който разпознае тези нюанси, ще ни схваща по-добре.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР