София. КПОКОНПИ е мъртво роден орган - ще бъде разминаване

...
София. КПОКОНПИ е мъртво роден орган - ще бъде разминаване
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: КПОКОНПИ е мъртво роден орган - ще бъде разминаване с позицията ни, ако внесем кандидатура за председател

София. КПОКОНПИ е мъртво роден орган - ще бъде разминаване с позицията ни, в случай че внесем кандидатура за ръководител. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .Тя уточни, че алтернативата на Българска социалистическа партия е не на този Антикорупционен закон, не на този формат на КПКОНПИ, не на тази конструкция. Според нея този орган ще усилва корупцията, няма да я бори.
" Защо не внасяме своя кандидатура? Не може да твърдиш, че не искаш депутатите да излъчват този, който би трябвало да ги ревизира, тъй като той няма да бъде справедлив и да внесеш кандидатура. Това е тежко двуличие. Допуснете теоретично, че проявим такова двуличие и внесем кандидатура. Ние сме 79, ГЕРБ и " Обединени патриоти " си внасят Сотира Цацаров, " Воля " внасят тяхната кандидатура. Къде ни остава да търсим поддръжка? Искам да сме почтени с хората ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия. " Къде да търсим поддръжка - в Движение за права и свободи? Благодаря, само че не ", изясни още Корнелия Нинова.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР