София. Корнелия Нинова покани “Движението на непартийните кандидати да се

...
София. Корнелия Нинова покани “Движението на непартийните кандидати да се
Коментари Харесай

Проф. Минчо Христов, Движението на непартийните кандидати”: БСП достойно защитаваха исканията на хората в парламента

София. Корнелия Нинова предложения “Движението на непартийните претенденти ” да се присъединим към необятната лява коалиция.Събират ни общи правила и хрумвания. Програмата на Българска социалистическа партия се припокрива съвсем напълно с нашата платформа. Давам единствено няколко образеца: преизчисление на пенсиите, нарастване на заплатите и прогресивно подоходно облагане, лечебните заведения да не бъдат търговски сдружения. Това съобщи пред БНР проф. Минчо Христов от “Движение на непартийните претенденти ”, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

Като друга причина за огромната лява коалиция Христов посочи случилото се в предходния парламент - когато никой не говореше с никого. Той бе безапелационен, че в случай че и на идващите избори това се повтори, то няма да докара до нищо положително за страната.

“Смисълът на политиката е по какъв начин животът на хората да стане по-добър. Ние желаеме тези хрумвания да станат действителност и не виждаме различен евентуален сътрудник с изключение на Българска социалистическа партия. ”, бе безапелационен Минчо Христов.

Като образец за контрастност на полезностите на лявата коалиция и другите партии, проф. Христов даде образец с “Има подобен народ ”, които направиха всичко допустимо да не позволен преизчисление на пенсиите и в последна сметка го неодобряваха: “Това е извънредно грозно по отношение на възрастните хора ”.

“От “Демократична България ” споделиха, че няма пари за пенсии. Има пари, само че те потъват. Миналата седмица стана ясно, че са опростени 10 милиарда лева на една шепа кухи компании, свързани с властта.Отделно се крадат 6-7 милиарда лева на година от публичните поръчки и 2-3 милиарда лева от Здравната каса. Ние желаеме да спрем това ”, бе безапелационен Минчо Христов.

“Трябва да създадем по този начин, че всички тези порочни практики да спрат. Българска социалистическа партия почтено защитаваха позициите на хората в Народното събрание ”, сподели в умозаключение проф. Христов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР