София. Кметът на София Йорданка Фандъкова присъства на откриването на

...
София. Кметът на София Йорданка Фандъкова присъства на откриването на
Коментари Харесай

София: Кметът Йорданка Фандъкова присъства на откриването на Научно–индустриална лаборатория „Индустрия 2030“ RILab i2030

София. Кметът на София Йорданка Фандъкова участва на откриването на Научно – индустриална лаборатория „ Индустрия 2030 “ RILab i2030. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община . Лабораторията ще дава поддръжка за научноизследователска и развойна активност за дребни и междинни предприятия и високотехнологична промишленост с услуги за научни проучвания и образование. Намира се в Института по Информационни и информационни технологии. RILab i2030 интегрира съществуващите запаси на университетски, високотехнологични и новаторски сътрудници:Институт по осведомителни и информационни технологии - Българска академия на науките, Институт по механика – Българска академия на науките,Фесто ЕООД България, DAVID Holding Co. / SpaceCAD Ltd.,AMG-Technology,Nano Tech Lab Ltd.,Софийска лаборатория за нововъведения SofiaLab на Столична община.
" Столичната община ще употребява опциите на лабораторията, с цел да направи изложения за незрящи в културните институти на София ", показа кметът Йорданка Фандъкова, откакто се срещна с опциите на „ Индустрия 2030 “ RILab i2030.
Стратегически сътрудник на консорциума е и СОАПИ на Столична община.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР