София. Кметът на Смолян Николай Мелемов е победител в категорията

...
София. Кметът на Смолян Николай Мелемов е победител в категорията
Коментари Харесай

Кметът на Смолян Николай Мелемов е победител в категорията Кмет на гражданите за средна община в националния онлайн конкурс Кмет на годината 2018”

София. Кметът на Смолян Николай Мелемов е победител в категорията " Кмет на жителите " за междинна община в националния онлайн конкурс " Кмет на годината 2018 ", проведен от Портала на българските общини Kmeta.bg. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян. Наградата му бе връчена от омбудсмана Мая Манолова. " Всеки от нас всекидневно се труди и старае за бъдещето на своята община. Благодаря на господин Боян Томов, че трансформира състезанието " Кмет на годината " в традиция ", обърна се от своя страна кметът на Смолян Николай Мелемов.
Той благодари на всички негови съграждани, които са го подкрепили в гласуването, тъй като най-важно за един кмет е поддръжката на хората и да бъде оценено това, което е направено през годините за благоустрояването и развиването на Смолян.
С впечатляващото осъществяване на песента " Нелла Фантазия " от надарения 12-годишен Тодор Борисов стартира формалната гала за връчване на премиите „ Кмет на годината 2018 ” в зала 9 на НДК, София. Тук бяха градоначалници от цялата страна. Порталът на българските общини Kmeta.bg за шеста поредна година провежда национално допитване, в което хиляди българи с вота си правят оценка свършеното в градовете им.
Конкурсът „ Кмет на годината ” се трансформира във значимо съревнование сред кметовете в конкуренция на хрумвания и на положителни практики в интерес на жителите.
Гласуването започва на 22 октомври 2018 г., организира се на два стадия и завърши на 13 ноември 2018 г. Хората от цялата страна гласоподаваха в 10 категории и оценяваха градоначалниците в дребна, междинна и огромна община. Днес кметовете, събрали най-голямо утвърждение бяха отличени.
Церемонията почетоха Мария Габриел, еврокомисар с сектор " Цифрова стопанска система и общество ", омбудсманът Мая Манолова, министри, депутати, представители на бизнеса, спортисти и общественици.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР