София. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов и кметът на

...
София. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов и кметът на
Коментари Харесай

Кметът д-р Атанас Камбитов връчи наградата „БГ Дебют“ по време на Годишните музикални награди на БГ Радио

София. Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов и кметът на Пловдив Иван Тотев връчиха премия за „ БГ Дебют “ на поп групата „ 4 Magic “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград. Церемонията за Годишните музикални награди на БГ Радио се организира довечера в Пловдив. „ От името на всички жители на Благоевград, желая да поздравя Пловдив за дебюта на града, като хазаин на това блестящо събитие “, сподели по време на церемонията кметът Камбитов.
На 14 и 15 юни звездите на България ще дойдат в Благоевград за двудневен величествен концерт. И в двете вечери /петък и събота/ изпълнителите на БГ Радио ще радват меломаните в парк „ Македония “. Огромна сцена ще бъде позиционирана на към този момент познатото място, а на нея ще се качат спечелилите в Годишните музикални награди през 2019 година.
Тази година Благоевград направи другарски жест, като поддържа Пловдив, притежател на наградата Европейска столица на културата. Това е и повода през 2019 година церемонията да се организира еднократно, точно в столицата на културата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР