София. Казвам евала на ГЕРБ, защото за първи път работихме

...
София. Казвам евала на ГЕРБ, защото за първи път работихме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Казвам евала на ГЕРБ, работихме така, както трябва да работи една партия: мощна изпълнителна комисия, мощни структури, максимално ангажирани

София. Казвам евала на ГЕРБ, тъй като за първи път работихме по този начин, както би трябвало да работи една партия: мощна изпълнителна комисия, мощни структури, оптимално ангажирани. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във видеообръщение след края на изборния ден, излиза наяве от видео в профила му във „ Facebook “ .

„ Трябваше, с цел да отговорим, че изборите са оптимално транспарантни и почтени, да имаме и машини. Това наложи голяма работа за доста хора “ да ги сертифицират, произведат, закарат. Мисля, че заслужават огромна признателност. Имаме най-малко още няколко дни, в които ще се обобщават резултатите. В кои градове, какъв брой, какъв брой от образованите, необразованите са дали своят вот за обособените партии. Това също е значимо. Искам да си благодаря и на моята партия, несъмнено и на сътрудниците от Съюз на демократичните сили. Моята, партия потвърди, че и без втори, трети, пети и първи човек могат да се оправят прелестно. Евала им споделям, тъй като за първи път работихме по този начин, както би трябвало да работи една партия: мощна изпълнителна комисия, мощни структури, оптимално ангажирани. За пети следващ път печелим парламентарни избори “, сподели още той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР