София. Късно е, колеги, за китка. Това каза лидерът на

...
София. Късно е, колеги, за китка. Това каза лидерът на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Късно е, колеги от Има такъв народ, Демократична България и Изправи се! Мутри вън, за китка

София. Късно е, сътрудници, за китка. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към сътрудниците си от " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! " по време на брифинг в централата на партията, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Пет пъти предупредихме, че моделът Борисов сега се окопава, пет пъти подадохме ръка на новите политически субекти в Народното събрание: " ИТН ", " Изправи се! Мутри вън " и " Демократична България " и те пет пъти я отхвърлиха. Точно с едно деяние бетонираха Борисов в един бранш - енергетиката ", сподели Нинова.

Тя напомни, че предходната седмица Българска социалистическа партия е внесла предложение за мораториум на решенията на държавното управление в оставка за покупко-продажби и промяна на бордове до избора на ново и че тези политически субектии са отхвърлили предлагането на Българска социалистическа партия.

" След като схванаха гафа си, започнаха да се оправдават с процедурни хватки. Сега желаят да го внасят. Късно е, сътрудници за китка, тъй като ето какво се случи за един ден. Спешно на изключителни съвещания се излъчиха новите бордове на енергийните сдружения ", сподели още Нинова. Тя изброи БЕХ, АЕЦ " Козлодуй ", " МИНПРОЕКТ " и други.
По думите й всичко това е импортирано в Агенцията по вписванията за 24 часа. " Нещо, което нормално лишава седмици ", посочи още Нинова.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР