София Картинг Ринг представи най-новите членове на семейството си – CRG!

...
София Картинг Ринг представи най-новите
членове на семейството си – CRG!
Коментари Харесай

Една от най-успешните марки състезателни картинги, вече и в България

София Картинг Ринг показа най-новите членове на фамилията си – CRG! Всички фенове на адреналина ще могат да усетят разликите и преимуществата на новите картинги, единствено на пистата! Сред основните разлики сред новите CRG и актуалните Sodi Rx8 е, че са по-леки, динамични и бързи, с предни спирачки, 270 кубика и 9 конски сили.

CRG е международна водеща компания в картинг индустрията. Историята и е изпълнена със спортни и търговски триумфи, както и безброй победи, получени по веригите по целия свят, започващи от 70-те години на миналия век. CRG постоянно е била на най-високо равнище за техническо и спортно преживяване на интернационалната картинг сцена. Малко прочут факт е, че CRG шасито е определено в международен мащаб от водачи, за да реализиран триумфа нужен им, за да продължат своята кариера до Формула 1.

София Картинг Ринг търси тази тясна връзка сред любителското и професионално преживяване от най-високо ниво, с цел да го предложи на всички желаещи да се допрян до него. Новите картинги CRG ще изискват по-голямо внимание и вече придобити рефлекси. Всички почитатели на адреналина ще могат да тестват новите придобивки на пистата в София Картинг веднага след премиерното разкриване и при условие, че към този момент са дали време на пистата от 51 секунди на актуалните картинги.

„ През последните години ползата към картинг спорта се усилва. Това е и причината, заради която продължаваме да инвестираме в развиването на преживяването на крайния консуматор. За една година успяхме да реконструираме трасето и да предложим нова конфигурация, в този момент даваме възможността на по-опитните клиенти да се допрян до ново спортно преживяване с по-бързите картинги CRG. Плановете ни са да продължаваме да изненадваме хората, които търсят високоскоростни страсти, като им подсигуряваме мощно преживяване в контролирана среда и професионално отношение. “, оповестяват от мениджмънта на София Картинг Ринг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР