София. Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев и Жечо

...
София. Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев и Жечо
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев и Жечо Станков се включиха в кръгла маса на тема „Жените, бизнеса и Европа“, организирана от ЖГЕРБ-София

София. Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев и Жечо Станков се включиха в кръгла маса на тематика „ Жените, бизнеса и Европа “, проведена от ЖГЕРБ-София. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
В нея участваха Ирена Соколова, ръководител на ЖГЕРБ, Валя Чилова, ръководител на Предприемачи ГЕРБ, Ирина Йорданова, ръководител на ЖГЕРБ-София и общинските съветници Михаела Иванова и Йоанна Драгнева
В кръглата маса своите сполучливи практики в бизнеса споделиха Мариана Печеян, ръководител на клуба на дамите мениджъри и бизнесмени, Ива Тодорова, шеф в Ай Би Ем, член на борда на шефовете на АмЧАМ, Татяна Кметова, изпълнителен шеф на центъра за проучвания и политика за дамите, Бистра Илиева, шеф на фондация „ Дарби “.
„ Европа дава условия за един добър живот. Трябва да отстояваме европейските полезности и да продължим да работим за това Европа да остане единна и постоянна “, съобщи претендентът Андрей Ковачев. Той акцентира, че представителите на ГЕРБ в европейския парламент работят, с цел да има повече вложения в страната, които движат стопанската система. Ковачев добави, че с помощта на поддръжката на Европа 72 млн.евро ще отидат за съществено възстановяване на бързата здравна помощ в страната.
Жечо Станков показа пред присъстващите главните политики по време на акция, ориентирани към бранш „ Енергетика “. Той акцентира, че страната ще работи по няколко съществени стълба - енергийна сигурност, обединяване на европейските пазари, декарбонизация на стопанската система, възобновима сила, енергийна успеваемост. По отношение на възобновимите енергийни източници той посочи, че европейската цел до 2030 година е 32% понижаване на административната тежест при основаване на нови ВЕИ, основаване на енергийни общности, електромобилност.
Ние към този момент не сме България, която предлага евтина работна ръка и евтини първични материали. Тук има умни, младежи, знаещи няколко езика, което е доста огромна необичайност в Европа, акцентира ръководителят на ПГЕРБ Ваял Чилова. Пред присъстващите тя очерта провокациите пред стопанската система в границите на Европейския съюз и посочи методите, по които бизнесът може да бъде по-конкурентоспособен и мобилен.
В събитието „ Жените, бизнеса и Европа “ се включиха общински съветници, районни кметове, дами – бизнес водачи, потвърдени експерти в своята сфера, които размениха опит и знания за това по какъв начин да
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР