София. Кандидати за кметове и общински съветници на АБВ взеха

...
София. Кандидати за кметове и общински съветници на АБВ взеха
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидати за кметове и общински съветници на АБВ взеха участие в демонстративна баскетболна среща, част от инициативите на партията, свързани с насърчаването на спорта в България

София. Кандидати за кметове и общински съветници на АБВ взеха присъединяване в демонстративна баскетболна среща, част от самодейностите на партията, свързани с насърчаването на спорта в България. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ . В дуел един против различен се изправиха два тима, формирани от ветерани от Плевен и София. След края на срещата Ивайло Калфин, лидер на АБВ за листата за общински съветници в София съобщи: „ За мен е значимо развиването на спорта да бъде една от предпочитаните тематики, която постоянно ще бъде на дневен ред в Столичния общински съвет. Всички хора в София, изключително младите, се нуждаят от по-добри условия, от повече зали за спорт. Те не са задоволително сега, а графиците им са цялостни от заран до вечер. Особено през зимния сезон се практикува доста мъчно всеобщ спорт в България. За това през идващия мандат на този проблем би трябвало да се обърне изключително внимание “.
Думите му поддържа Цветан Антов, претендент на АБВ за кмет на Плевен, който е и сегашен общински консултант в града.
„ По време на моя сегашен мандат, като общински консултант в Плевен, средствата които се отделят за спорт са се удвоили. Въпреки това считам, че това въобще не е задоволително. Трябва да наблегнем на спортните бази. Те са в окаяно положение, а това не основава условия за първокласен подготвителен развой на нашите спортисти. Това отблъсква младежите от спорта, а той е с изключение на всичко друго и здраве. Ако желаеме България да има качествени, професионални спортисти, би трябвало да се погрижим те да се развиват в положителни условия “, съобщи той.
В демонстративния баскетболен дуел присъединяване взеха няколко от претендентите на АБВ за общински съветници в София и разнообразни обитаеми места в България, измежду тях беше и претендентът на партията за кмет на Дупница Георги Градевски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР