София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС

София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС ...

Европейски избори 2019: Емил Радев, ГЕРБ: Европейската солидарност във вид на еврофондове успява да направи конкурентоспособни българските предприятия.

София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Емил Радев посети една от най-големите фирма за производство на месни продукти. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. По време на срещата той разговаря с работещите в различните цехове и се запозна с процеса на работата. Трябва да направим така, че българските предприятия с помощта на европейските фондове да стават много по-конкурентоспособни. Така те ще успеят да увеличат добавената стойност на своето производство и да създадат по-високоплатени работни места“, подчерта Емил Радев. Той добави, че трябва да се работи съвместно с българските производители.
Емил Радев допълни, че европейската солидарност във вид на еврофондове успява да направи конкурентоспособни такъв вид български предприятия, които произвеждат качествена храна.
„Именно тези фирми хранят българските граждани с наистина полезни качествени продукти“, добави Радев. Той каза, че с общоевропейски контролен орган за храните ще може да се противодейства на нелоялните търговски практики. Поради тази причина той продължава да работи срещу двойните стандарти при храните и напитките.
„Надявам, че срещите ни с представителите на бранша ще бъдат по-чести и ще бъдем запознавани с проблематиката на реалния бизнес, за да можем да осигурим по-добри условия за него. Така, когато се приема европейското законодателство - ние ще бъдем запознати и ще знаем как да защитим, както българските граждани, така и българския бизнес“, подчерта Емил Радев.
В срещата участваха представители на ръководството на фирмата, Николай Попов - член на УС на ПГЕРБ-София и Петър Митев - член на районното ръководство на ГЕРБ-Оборище.

Източник: focus-news.net