София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС

...
София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Емил Радев, ГЕРБ: Европейската солидарност във вид на еврофондове успява да направи конкурентоспособни българските предприятия

София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев посети една от най-големите компания за произвеждане на месни артикули. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . По време на срещата той беседва с работещите в другите цехове и се срещна с процеса на работата. Трябва да създадем по този начин, че българските предприятия благодарение на европейските фондове да стават доста по-конкурентоспособни. Така те ще съумеят да усилят добавената стойност на своето произвеждане и да основат по-високоплатени работни места “, акцентира Емил Радев. Той добави, че би трябвало да се работи взаимно с българските производители.
Емил Радев добави, че европейската взаимност във тип на еврофондове съумява да направи конкурентоспособни подобен тип български предприятия, които създават качествена храна.
„ Именно тези компании хранят българските жители с в действителност потребни качествени артикули “, добави Радев. Той сподели, че с общоевропейски надзорен орган за храните ще може да се противодейства на нелоялните търговски практики. Поради тази причина той продължава да работи против двойните стандарти при храните и напитките.
„ Надявам, че срещите ни с представителите на сектора ще бъдат по-чести и ще бъдем запознавани с проблематиката на действителния бизнес, с цел да можем да осигурим по-добри условия за него. Така, когато се приема европейското законодателство - ние ще бъдем осведомени и ще знаем по какъв начин да защитим, както българските жители, по този начин и българския бизнес “, акцентира Емил Радев.
В срещата участваха представители на управлението на компанията, Николай Попов - член на УС на ПГЕРБ-София и Петър Митев - член на районното управление на ГЕРБ-Оборище.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР