София. Кандидатът на БСП за кмет на район Илинден Георги

...
София. Кандидатът на БСП за кмет на район Илинден Георги
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът на БСП за кмет на Илинден Георги Томов: Тези избори ще бъдат по-различни от всички досегашни

София. Кандидатът на Българска социалистическа партия за кмет на регион " Илинден " Георги Томов събра на едно място по време на представянето на платформата си всички подкрепящи го леви обединения. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - София . Лидерът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов, Ивайло Калфин от АБВ, Татяна Дончева от Движение 21, както и представителите на Политическа партия " Обединена социалдемокрация " и Национална Републиканска Партия участваха на събитието. А хазаин беше Владимир Данев - претендент за общински консултант от листата на Българска социалистическа партия и ръководител на социалистите в " Илинден ".
" Връщам се една година обратно. На градската конференция споделих, че има три условия, с цел да успее лявото и Българска социалистическа партия. И трите се съдържат в думата консолидация, разяснява Калоян Паргов. - Консолидация на партията ни, консолидация на лявото - израз, на което е и нашето наличие тук, въпреки и на районно равнище. Консолидация на онази част от обществото, която желае смяна на модела. Същата тази част, която желае смяна и една друга вероятност и решение на проблемите. А тази част от обществото е към този момент сериозна маса ". Според Георги Томов идните локални избори ще бъдат по-различни от всички предходни, тъй като в този момент можем да променим обстановката. " Можем да дадем нова вероятност за развиване на региона, на живота в него, сподели той. - Нека го създадем уверено, със размах и убеденост, че жадуваната смяна може да стане факт. Разрешете ми да отбележа, ние сме един от дребното региони на София, в който постоянно съумяваме да достигнем до балотаж на локални избори против ГЕРБ. Този факт, самичък по себе си е задоволителна индикация за желанията и желанията на нашите съкварталци за смяна на статуквото ".
Владимир Данев същи приказва за потребността от обединяване на левите. " София е единствено стъпка към по-голямата цел. Трудно централна власт ще може да удържи мощно държавно управление без кмет на столицата ", съобщи той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР