София. Към 5 часа вчера 42-годишен жител на Ботевград съобщил

...
София. Към 5 часа вчера 42-годишен жител на Ботевград съобщил
Коментари Харесай

Петима души са задържани в ареста на РУ-Ботевград за различни престъпления през изминалото денонощие

София. Към 5 часа през вчерашния ден 42-годишен гражданин на Ботевград съобщил в полицията, че пред нощен клуб в града му е бил нанесен побой, оповестиха от ОДМВР - София. В хода на неотложно подхванатите оперативно-издирвателни дейности полицейските чиновници открили очевидци на случая, от които снели сведения за случилото се. В хода на работата е изяснена самоличността на причинителите. За период до 24 часа са арестувани 19-годишен юноша от с. Трудовец, 18-годишна госпожица от Ботевград и 26-годишен неин съгражданин.

Пострадалият е прегледан във Филиала за незабавна здравна помощ и ориентиран за консултация в столична болница, без заплаха за живота.

В хода на оперативната работа по случая чиновниците на реда разкрили след това в дома на 42-годишния мъж стъклен буран с към 8 грама суха зелена тревиста маса, реагираща на марихуана. Последвало и неговото задържане за период до 24 часа с оглед осъществено закононарушение по член 354А от Наказателен кодекс.

В следобедните часове на вчерашния ден в ареста на РУ-Ботевград попаднал и причинител на хулигански дейности. Към 17.40 часа в полицията се получил сигнал, че по време на снимане на ефирен репортаж, пред адрес в с. Новачене е зародил спор, при който мъж е блъснал и бутнал различен.

Броени минути по-късно 31-годишният извършител на публичния ред е арестуван със заповед за период до 24 часа. По случая е записана кореспонденция за закононарушение по член 325, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР