София. Какво направи Борисов с къщата в Барселона? Нека каже-

...
София. Какво направи Борисов с къщата в Барселона? Нека каже-
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Елена Йончева пита премиера Борисов: На кого сте се обаждал, за да спрат разследванията за къщата в Барселона?

София. „ Какво направи Борисов с къщата в Барселона? Нека каже- на кого е оказвал напън, на кои публицисти, с цел да спрат тези следствия. " Тези думи насочи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” за идните евроизбори Елена Йончева към премиера Борисов от Бургас, оповестиха от пресцентъра на Националния съвет на Българска социалистическа партия . Тя акцентира, че не чака той да каже истината, само че е уверена, че ще разберем истината откакто ГЕРБ си отиде и хората не ги е боязън да приказват. Йончева сподели, че през днешния ден е внесла сигнал в прокуратурата да се проверява сметка, обвързвана с тази къща в Барселона. „ Там са вкарани 1,7 млн. евро ”, разяснява тя. Водачът на листата на левицата напомни, че Ал Капоне е бил заловен за 30 хиляди долари, макар че е правил незаконен бизнес за стотици милиони.
„ Те казват- " няма кой да ни накаже ". Има кой да ги накаже, ние, българският народ ще ги накаже и Европа ще ги накаже, тъй като тази корупция- тя генерира евроскептицизъм и на Брюксел към този момент не му би трябвало гарбителската тайфа ”, безапелационна бе Елена Йончева. Според нея те ще ни оказват помощ и с европейския прокурор. „ Защо Борисов не желае госпожа Кьовеши да заеме този пост и гласоподава против нея? Защото тя ще ги хване и ще ги накаже ”, акцентира тя. По думите й, на на 26-ти май, пред България има два избора – или оставаме тази престъпна тайфа, това престъпно иго да продължава и младежите да напущат България, или отиваме да гласуваме с номер 18. „ На идващите избори ще бъде късно и няма да можем към този момент да имаме свободен избор. Сега имаме късмет ”, сподели още Йончева.
„ Не са ли лечебните заведения, не е ли образованието, не са ли приходите на хората и стандарта на живот областите, в които България се оправя най-зле? Това са сферите, в които ГЕРБ обрича българите ”, съобщи претендентът за евродепутат Момчил Неков. Той бе безапелационен, че не сме второкласен хора. „ Не би трябвало да чакаме шефовете в Брюксел да споделят! Време е това да спре! Ние сме единствената опция за България. Всички други са се коалирали с ГЕРБ и виждаме до какво ни докараха ”, сподели още той.
„ Ние имаме вяра, че децата са нашето бъдеще. Затова ще работим интензивно за младите и младежта- те да могат да остават в родината си ”, съобщи претендентът за евродепутат Крум Дончев. Той акцентира, че единствено в случай че излезем и гласуваме на 26-ти май с номер 18, ще можем да променим България.
На събитието участваха секретарят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Кристиан Вигенин, Атанас Зафиров – член на ИБ на БСП; народните представители Петър Кънев, Николай Тишев, Тодор Байчев, Николай Пенев, Кольо Милев, ръководителят на регионалния съвет на БСП- Бургас - Стойко Пенков и на БСП-Ямбол Митко Андонов, ръководителят на общинския съвет на БСП-Ямбол Катя Георгиева.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР