София. Кабинетът ще разгледа проект на постановление за одобряване на

...
София. Кабинетът ще разгледа проект на постановление за одобряване на
Коментари Харесай

Правителството ще гласува допълнителни разходи по бюджета на Министерството на образованието и науката и на Министерството на вътрешните работи за 2021 г.

София. Кабинетът ще прегледа план на разпореждане за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Министерството на образованието и науката и на Министерството на вътрешните работи за 2021 година Това планува дневният ред на днешното държавно съвещание, което ще се организира от 10.00 часа в Министерски съвет.

Министрите ще обсъдят план на разпореждане за одобрение на спомагателни разноски / прехвърляния за 2021 година за погашение на стипендии и на еднократно финансово подкрепяне по Програмата на ограниченията за протекция на деца с изявени способности от държавни, общински и частни учебни заведения през 2021 година

Правителството ще гласоподава план на разпореждане за осъществяване на промени на одобрените със Закона за държавния бюджет на Република България за 2021 година оптимални размери на уговорките за разноски, които могат да бъдат поети през 2021 година по бюджета на Министерството на вътрешните работи.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР