София. Изричането на груби лъжи срещу колеги от официална трибуна,

...
София. Изричането на груби лъжи срещу колеги от официална трибуна,
Коментари Харесай

Бившият кмет на Сопот Веселин Личев: Изричането на груби лъжи срещу колеги от официална трибуна, не ги прави истина

София. Изричането на груби неистини против сътрудници от публична естрада, не ги прави истина. С приключването на почналите инспекции истината ще излезе на бял свят. Това показва в своя позиция предходният кмет на Сопот Веселин Личев в право на отговор до медиите по отношение на вчерашното изказване на настоящия градоначалник Деян Дойнов. Според Личев недостойното държание на Дойнов не е изненадало никой от града. " На това му държание се споделя - игра " Ва Банк " - финален опит или прощален спазъм ", разяснява той.
" Фокус " разгласява без редакторска интервенция отговора на Веселин Личев:
" Разбрахме, че след ежеседмичното съвещание на Министерски съвет, кметът държал да насочи хвалба от трибуната към държавното управление, дал небрежно на Премиера портрет на ЧЕСТНИЯ ЛЕВСКИ, не на ВАЗОВ, никой от Министрите не е поискал да се срещне с него, само че той все пак е настоял да се изкаже от трибуната. Предполагам, че към този момент персонално са разбрали, че този е толкоз несръчен, че в случай че скочи от лодка няма да уцели водата. След като изрекъл лъжите си, няколкото индивида, които участвали там останали неприятно сюрпризирани от смешния и натегачески жанр на изказването му. На всички станало ясно, че този, обезверено се пробва да се избави от пандиза.
Какъв всеяден злотворен политически хамелеон би трябвало да си, с цел да се изправиш и да изречеш потвърдените неистини пред високата естрада, като им вървят инспекции от АДФИ, Окръжна Прокуратура Пловдив, ДАНС, Сметна Палата, Военна прокуратура и други
Като на всички скоро ще стане ясно, че:
1. Разполагаха с оставения 1,4 млн. лева излишък, в плюс.
2. Имат позволени съществени нарушавания към Къщата Музей „ Иван Вазов “.
3. Некадърността им е повода за глобите наложени от Министерство на околната среда и водите – 3,6 млн. лева
4. Има засечени злоупотреби и като резултат породени вреди за общината в размер на 4,1 млн. лева
5. На път са да се осветлят злоупотребите им и вредите от незаконосъобразното разходване на цели 2,4 млн. лева
6. Отделно са формирали 1,2 млн. лева ненужни заеми и като резултат имаме 100% повдигане на налозите на жителите.
Колко би трябвало да си душевно неугледен, с цел да се изправиш и с неистини да прехвърляш виновността си на други пред цяла България, семейство, деца, другари, сътрудници, близки и съграждани.
Ясно за всички е, че това изявление на процедура се явява погребалното слово на неговата политическа кариера. Защото, в случай че преди към година 70 % от жителите на община Сопот желаеха оставката на сегашната некомпетентна администрация на импровизиран митинг, то сега техният брой надвишава 90 %.
С тези големи злоупотреби и престъпления СПАСЕНИЕ НЯМА! Няма огромна или дребна партия, която да се самоубие с такива недостойни и некомпетентни псевдополитици!
До тук с лъжите! Всеки да си носи кръста! ".

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР