София. Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони Антоанета Барес

...
София. Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони Антоанета Барес
Коментари Харесай

НКИЗ представи зоните си на форум за актуалните тенденции в индустрията

София. Изпълнителният шеф на Национална компания индустриални зони Антоанета Барес презентира три от плановете на сдружението - Икономическа зона София-Божурище, Индустриална зона „ Загоре “ и Индустриален и логистичен парк – Бургас- по време на имотната конференция BalREc 2019, която се организира в София. На събитието бяха дискутирани капиталови планове и настоящи трендове на пазара на индустриални парцели. Това оповестиха от пресцентъра на " Национална компания Индустриални зони " .
По време на панела „ Индустриални планове и стопанска система: вероятности, конкурентоспособност и провокации “ тя означи, че НКИЗ предлага първокласни местоположения и отлични транспортни връзки в своите зони. Антоанета Барес посочи, че Икономическа зона София-Божурище е предпочитан план на държавната компания, в която работят фрагменти от София, Божурище, Костинброд и Мрамор. „ В зоната ни в Божурище завършваме проектирането на постройка, която ще бъде бизнесцентър, в който ще предлагаме обществени услуги. Ние държим вложителите в нашите зони да се усещат добре и вършим всичко допустимо, с цел да им оказваме помощ. Там може да бъде построена частна детска градина. Планираме да създадем игрище и площадка за стрийт фитнес “, сподели още госпожа Барес. Тя означи и че продължава работата по плана за пътна връзка към Икономическа зона София-Божурище, който да отговори на сериозния инвеститорски интерес към индустриалната зона, както и да обезпечи засиления трафик и да сътвори повече улеснение за живеещите в региона на Божурище жители.
В гoдишния бизнec фopyм BalREc 2019 взеха присъединяване вложители, финансови институции, консултанти, план мениджъри, адвокатски компании и специалисти, ангажирани с най-мащабните планове и покупко-продажби в бранша на промишлеността и основни пазарни сегменти, свързани с капиталовата среда в България. Пpoгpaмaтa беше opгaнизиpaнa в две зaли c 10 тeмaтични пaнeлa и нaд 60 yчacтници - eĸcпepти oт Бългapия и Eвpoпa.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР