София. Искаме да утвърдим България като атрактивна инвестиционна дестинация и

...
София. Искаме да утвърдим България като атрактивна инвестиционна дестинация и
Коментари Харесай

Вицепремиерът Марияна Николова се срещна с посланика на Нидерландия

София. „ Искаме да утвърдим България като атрактивна капиталова дестинация и перспективен пазар за холандските компании “, съобщи заместител министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова по време на срещата си с изключителния и пълномощен дипломат на Кралство Нидерландия Берендина Мария Тен Тъшър. Това оповестиха от държавната осведомителна работа .

Вицепремиерът означи, че има капацитет за двустранно съдействие в региона на IT, киберсигурността, нововъведенията, привличане на вложители във високотехнологични производства, построяването на софтуерни и индустриални паркове. Николова показа, че интензивно работи за налагане на кибер нравственос в осведомителните процеси.

В рамките на диалога беше разисквана концепцията за осъществяване на събитие, отдадено на бизнеса, което да способства за усилването на икономическите връзки. Посланик Тъшър срещна вицепремиера и с самодейност, ориентирана към учащите младежи, която има за цел да ги стимулира да се завърнат в родината си след довеждане докрай на образованието си в чужбина.

Посланик Тъшър подари на вицепремиера особено селектираните лалета „ Сердика ” във връзка на 110-та годишнина от установяването на дипломатически връзки сред България и Нидерландия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР