София. Имаме 307 пряко спасени човешки живота за тази година.

...
София. Имаме 307 пряко спасени човешки живота за тази година.
Коментари Харесай

Ком. Николай Николов, ГДПБЗН: Имаме 307 спасени живота за тази година

София. Имаме 307 директно избавени човешки живота за тази година. Това сподели шефът на ГДПБЗН гл. ком. Николай Николов в изявление за предаването „ Тази заран “ по БТВ . Той изясни, че има доста огромен интерес от страна на младежите да постъпят в Пожарната. „ Ние годишно назначаваме сред 150 и 200 нови пожарникари, което се случва след конкурс. Не е елементарно обаче, с изключение на предпочитание, би трябвало да се покаже и ангажираност “, разясни Николов.

Той отличи учениците от село Рояк и разясни, че този образец би трябвало с горделивост да го демонстрираме и се радва, че са наградени за смелостта си да избавят възрастни хора с цената на живота си. Според Николов това значи, че младежите са плод на обществото, което ги е направило такива виновни и импулсивни.

Той разяснява и злополуката с македонския рейс у нас, като разясни, че се чакат публични данни на това, което се е случило.
За поуките той съобщи, че ще се търсят, а данните надали ще са по-различни от изнесените преди две седмици.

При инспекции преди празниците са открити 270 маловажни нарушавания, свързани с табелка за евакуация, която е паднала или да се ревизира пожарогасителя, добави Николов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР