София има нужда от работещи и можещи хора. Само тогава

...
София има нужда от работещи и можещи хора. Само тогава
Коментари Харесай

Д-р Николай Цуцумански: София има нужда от работещи и можещи хора

София има потребност от работещи и можещи хора. Само тогава града ще стане по-чист и здрав. Всичко, което се строи и ремонтира би трябвало да се прави качествено, да се прави в ясни периоди. На безкрайните и некачествени поправки би трябвало да се постави край. Това съобщи в ефира на „ Канал 3 “ претендентът на АБВ за СОС доктор Николай Цуцумански.

Като свои главен приоритет той дефинира подобряването на медицинските грижи и хигиената в София. По думите му това може да бъде реализирано елементарно и в къси периоди.

За задачата е нужна реиновация на постройките на столичните поликлиники (ДКЦ-та), обезпечаването им с качествено здравно съоръжение и експерти. По отношение на чистотата на града, той уточни, че улиците би трябвало да бъдат постоянно мити, което ще понижи високите равнища на прахово замърсяване.

Изграждането на канализация и качествени водопроводи във всички квартали на София пък е инструмент, който ще пребори разпространяването на заразни заболявания и ще направи средата на живот доста по сигурна.

„ Особено в „ Слатина”, неналичието на канализацията е страшна. Там има доста небогати хора и можете да си представяте какво става. Изключително рискови са фините прахови частици, тъй като те навлизат в белия дроб доста елементарно и ни разболяват.

Не споделяме, че хората умират непосредствено от това, само че се развиват алергии, отслабва имунната система, което води до това доста по-лесно да се разболяваме. Трябва да се чисти града повече, както и да се лимитират старите коли.

За бедните хора би трябвало да има обществена стратегия, тъй като доста от тях работят. Столична община има задоволително средства, с цел да подкрепи по-добрия метод на живот на тези хора “, съобщи доктор Цуцумански.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР