София. Има държави, към които ние се стремим, със 7-8

...
София. Има държави, към които ние се стремим, със 7-8
Коментари Харесай

Бойко Борисов, ГЕРБ: В държави като Белгия я няма тази глупост със служебното правителство, защото те вярват на демокрацията

София. Има страни, към които ние се стремим, със 7-8 партийни държавни управления, има страни като Белгия, които вършат държавно управление по 1-2 години. Разбира се, там я няма тази нелепост, която тук, със служебното държавно управление, тъй като те имат вяра на демокрацията и на политическите партии и на избора на съответния народ. Това сподели министър председателят в оставка и водач на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Преди изборите политическите партии имат своите стратегии, тактичност на деяние. Това е обикновено за демокрацията. Именно тъй като демокрацията е скъпо нещо, по-късно политическите партии са длъжни поради всички стотици милиони, които се дават за избори, да създадат нужното да има устойчиво ръководство “, добави той, като благодари на българите, че са оставили ГЕРБ първа политическа мощ.

Според Борисов коментаторите, които настояват, че българите са лишили от ГЕРБ, не са прави.
„ Не знам по какъв начин вторият има 250 000 гласа по-малко от първия. Тези, които се нарекоха Отровното трио, споделят, че ГЕРБ били токсични. Българска социалистическа партия не е ли токсична, като никой не желае да работи с нея? Ако се оказва, че ще й дадат мандата и тя го върне? Движение за права и свободи не е ли токсична, че никой не желае да работи с нея? „ Да, България “ не е ли токсична, че никой не желае да работи с нея? Малко да си мерим думите и да зачитаме метода, по който ни е подредил българският народ при едни почтени избори “, прикани министър председателят в оставка.

Той напомни, че парламентарните избори са коствали на страната над 100 млн. лева
„ Демокрацията е скъпо начинание. Още повече, че ги организирахме в пандемия. Още повече, че ги организирахме под острия взор на наблюдаващи от всички организации, които се занимават с тази активност. Всички споделиха, че изборите са почтени и добре извършени “, акцентира Борисов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР